Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης – εκτυπώσιμα

Έχω ετοιμάσει 3 σχέδια για να εκτυπώσετε και να φτιάξετε το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης. Εγώ μέσα στα κουτάκια πάντα βάζω ένα γλυκάκι αλλά γράφω και ιδέες για “Χριστουγεννιάτικα” πράγματα να κάνουμε μαζί κάθε μέρα. Θα ετοιμάσω σχετικό βίντεο πως να φτιάξουμε μια τέτοια λίστα αύριο Δευτέρα 18.11 θα ανεβάσω στο κανάλι μου στο youtube The Craftroom TV .

Όλα είναι σχεδιασμένα σε διάσταση Α4 (είναι σχεδιασμένα σε Lanscape, δηλαδή σε μακρόστενο) οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποθηκεύσεις τις παρακάτω εικόνες και να πατήσεις “Print”. Θα πρότεινα όλα να τα τυπώσετε σε απλό χαρτί Α4.

Σχέδιο 1 | Χαρτάκια με εκπληξούλες για να κρύψουμε μέσα σε κουτάκια (Δευτέρα 18.11 θα ετοιμάσω βίντεο για να δείτε ιδέες τι να γράψετε)

Σχέδιο 2 | Καλύμματα για σπιρτόκουτα (Δευτέρα 18.11 θα ετοιμάσω βίντεο για να δείτε πως θα το φτιάξετε). Τα σχέδια μπορείτε να τα ζωγραφίσετε ή να τα αφήσετε ασπρόμαυρα

Λίστα για να ετοιμάσετε και να μπούν μέσα στα σπιρτόκουτα (Δευτέρα 18.11 θα ετοιμάσω βίντεο για να δείτε ιδέες τι να γράψετε)

Σχέδιο 3 | Κύκλοι για να μπουν σε κουτάκια ή όπου αλλού θέλετε (Δευτέρα 18.11 θα ετοιμάσω βίντεο για να δείτε πως θα φτιάξετε το πιο εύκολο κουτάκι με ένα χάρτινο ποτήρι και να το διακοσμήησετε με αυτούς τους κύκλους)

FOLLOW ME
Instagram: @thecraftroomgr
You Tube: http://bit.ly/theCraftRoomTV
Facebook Page: @TheCraftRoomTV
Facebook Group 1: Εκτυπώσιμα αρχεία για πάρτυ και Δραστηριότητες by Agapi
Facebook Group 2:Χειροτεχνίες για παιδιά
Pinterest: The Craft Room by Agapi