Γεια σου 🙂

Πίσω από την ιδέα του «The Craft Room» είμαι εγώ η Αγάπη Κανταρτζή 🙂

Είμαι designer και πέρα από την βασική μου δουλειά στο marketing το διασκεδάζω απίστευτα να σχεδιάζω εκτυπώσιμα και παιδικά θεματικά εργαστήρια χειροτεχνίας πάντα ανάλογα με το θέμα της εκδήλωσης ή του προϊόντος. Εξαιτίας της δουλειάς μου δεν αντιστέκομαι στο να ετοιμάζω μαζί και το promotion τους στα social media. (σχεδιασμος posts, instastory, templates for instastory, gifs for insta story κοκ)

Έχω το δικό μου κανάλι στο You Tube και εκεί θα δεις όλη την τρέλα που έχω με το crafting :P. Είμαι πολύ περήφανη και για το Fb group μου το οποίο το δημιούργησα το 2018 και κάθε μέρα όλο και περισσότερες μαμάδες μπαίνουν στην παρέα μας και βοηθάει η μια την άλλη με εκτυπώσιμα για πάρτυ, ιδέες, χειροτεχνίες κοκ 

Με λίγα λόγια το “The Craft Room” είναι το μαγικό μου δωμάτιο χειροτεχνίας και αλλάζει μορφές κάθε φορά… ποτέ δεν θα το δεις ίδιο! 

Το μόνο που μένει σταθερό είναι η δημιουργία μέσα από την χειροτεχνία και με έναν μαγικό τρόπο μεταφέρεσαι και εσύ στον κόσμο των παιδιών.

Θα σε βοηθήσει να φτιάξεις εύκολα το παιδικό πάρτυ, να περάσεις χρόνο με το παιδάκι σου καθώς και να εκτυπώσεις δραστηριότητες και κατασκευές.

Επικοινώνησε μαζί μου αν έχεις κάποια εκδήλωση και θέλεις να σχεδιάσω custom εργαστήριο χειροτεχνίας για τα παιδιά ανάλογα με το event

ABOUT

Follow me